2  3
Мехлема "Унимед-4"
Варикозни язви

ЛИДИЯ КУЗМАНОВА
През 2005 година получих подкожни виолетово-сини петна. На тези места кожата ми беше подпухнала и след една случайна травма от одраскване, кожата се разкъса и се оформи раничка, която от месец на месец се разрастваше в дълбочина и ширина. Медицински специалисти ми обяснниха, че това е варикозна язва и много трудно ще зарастне сама. Предписаха ми медикаменти за пиене с предпазни мерки, които да спазвам, за да не замърся раната допълнително. За една година раната се разрастна, започна да отделя миризма с изтичане на лимфа и кръв, поради което постоянно я промивах и пазех с марли от стрит въздух. След като бях изгубила надежда, че положението ми ще се подобри си поръчах 2 кутийки от мехлема „Унимед-4”, които бяха достатъчни да се изчисти и затвори раната за 2 месеца при точно спазване на указанието. Освен това си поръчах и трета кутийка, с която третирах местата, където кожата беше посиняла и имаше разкъсани копиляри. Местата се избистриха, а капилярите се въстановиха въпреки, че бях прекратила приема на медикаменти.

КИРИЛ ТОДОРОВ
Майка ми е на 82 години. От 2 години страдаше от варикозна язва /рана под коляното/, с което ни създаваше непрестанни грижи, тъй като тази рана изискваше специални мерки против замърсяване. Освен това другият й крак се оцветяваше в синьо-виолетови петна, които също щяха да доведат до отварянето на рана.

С помощта на 4 кутийки от мехлема „Унимед-4” и два месеца точно спазване на процедурите при употребата му, раната се затвори и избистри, което говори, че циркулацията на кръвта в зоната, където беше раната е възстановена. С последната кутийка мажех марли и ги слагах на местата с петна по другия крак и за около месец петната избледняха, подпухването изчезна, кожата има напълно здрав вид и майка ми не се нуждае от допълнителни грижи.

НАДЕЖДА НИКОЛОВА
На 79 години съм. От три /3/ години страдах от варикозна язва. Много трудно я поддържаш. През зимните месеци си стоях вкъщи, тъй като раната не можеше да понесе външния студ и започваше силна болка при всеки опит да съм навън. Топлината също действаше неблагопиятно на раната. Съобразявах храната, която консумирах. За два месеца третиране с мехлема „Унимед-4”, както е според указанието раната се затвори, кожата се въстанови напълно каквато си беше преди и сега не спазвам диети и не се съобразявам с външните условия.
2  3
Ако и Вие искате да споделите резултатите от лечението пишете ми от ТУК!
КЛИЕНТИТЕ СПОДЕЛЯТ
 
НАЧАЛО              ПРОДУКТИ               ЗА МЕН                КЛИЕНТИ              КОНТАКТ
Copyright 2008 - Dizain 2007
Начало t Клиенти