1  2  3
Мехлема „Унимед -1”
Хемороиди

Атанас Йорданов Попов
Страдах от хемороиди с болка и кървене, имах също и фисура – нацепване на кожата в зоната на ануса. Бях в много тежко състояние, не се движех, не можех дори да седна, едвам се поддържах. Изключително затруднен бях при изхождане, тъй като възпалението се разязвяваше при най-малкото замърсяване и се налагаше постоянно промиване и невероятна хигиена.

Научих за мехлема „Унимед-1”. Поръчах си две кутийки. След като изразходих едната хемороидите изчезнаха, нито се усещаха, нито можех да ги напипам, напълно се бяха свили. Тъй като мажех цялостно зоната на ануса, цепките се затвориха, кожата се възстанови – еластична и здрава. За около два месеца мазане по два пъти на ден, двата проблема бяха решени и сега съм напълно спокоен, без трудности при изхождане.

Гинка Ангелова Цветкова
Имах хемороиди от 30 години. Появиха се още с първото ми раждане. Взимах различни мерки и правех диети. Не се примирявах с положението, въпреки това по 2-3 пъти в годината хемороидите набираха кръв и се пръскаха или периодично ми предизвикваха кризи с висока температура и дискомфорт, тъй като се възпаляваха и втвърдяваха и за около 15-20 дена положението ставаше непоносимо.

По време на една от поредните ми кризи, когато бях с висока температура ми доставиха мехлема „Унимед-1” с указанието, където се обясняваше какво се прави, за да се овладее кризата и начина на мазане след това. При прилагането на тези мерки за 2-3 дни положението се подобри, кризата беше овладява, възпалението утихна и аз продължих да мажа. Само с мехлема за 1 месец без прекъсване. Хемороидите се прибраха напълно, не ги чувствам и вече от половин година не съм имала криза. Сега мажа само профилактично, след баня по 2-3 пъти седмично.

Георги Димитров Начев
От години страдам от хемороиди – вътрешни и външни, болката и кървенето се усилваха най-вече при изхождане. Кризите много зачестиха и бях решил да ги премахна оперативно. От мои близки научих за мехлема „Унимед-1” и две-три седмици преди планираната операция започнах мазане с мехлема, без особено големи надежди, че операцията ще ме подмине. За около 10 дена мазане с мехлема по два пъти на ден забелязах, че болката и кървенето спират, хемороидите не ме дразнеха и аз започнах да се успокоявам . При това ново състояние, отложих операцията и продължих активно да мажа и да поддържам добра хигиена. За 1 месец мазане хемороидите се смалиха колкото ечемичено зрънце и проблема не ме притесняваше и не изискваше внимание. След два месеца бях изразходил две кутийки „Унимед-1” и смятах проблема за решен.
1  2  3
Ако и Вие искате да споделите резултатите от лечението пишете ми ТУК!
КЛИЕНТИТЕ СПОДЕЛЯТ
 
НАЧАЛО              ПРОДУКТИ               ЗА МЕН                КЛИЕНТИ              КОНТАКТ
Copyright 2008 - Dizain 2007
Начало t Клиенти