ПСОРИАЗИС
 
УКАЗАНИЕ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА "100 % ПРОТЕКТИТ" - (КРЕМ) И     "УНИМЕД-5" (МЕХЛЕМ) ПРИ ПРЕМАХВАНЕ НА ПСОРИАЗИС (ВУЛГАРИС)

       Биокомплекта от крем и мехлем е за външно мазане на засегнатите зони по кожата и дава отличен резултат при спазване на режима на третиране, както е посочено в примерната схема. Съществени са и мерките определяни като допълнителни, тъй като заболяването е свързано с обменните процеси в организма. Външното му проявление неправилно го определя като кожен проблем /дерматоза/. Може да се говори за болестно проявление по кожата предизвикано най - вече от наследствения фактор, като определящ цялостното здравословно състояние на отделния индивид.
       Унаследената биохимична функционалност започва с неправилен процес на всмукване на хранителни вещества в тънките черва откъдето в организма проникват токсични структури, особено при употребата на: мазна животинска храна, алкохол, цигари, кафе, кока - кола, пържени и консервирани храни и т.н. В крайния етап на биохимичния процес - кератокалогенеза, епидермалното съзряване на клетките е ускорено и влошеното им качество се проявява на повърхността на кожата като червени люспести плаки на типични места по тялото - лакти, колене, скалп. По късно плаките са наслояват и засъхват с постоянно отлющване на пърхот /мъртви клетки/ и периферен растеж на възникналия обрив.
       Унаследената каратокалогенеза е наследствена проява на организма, съчетана с начален имунен отговор и неправилно хренене /начин на живот/ в периода 15 - 30 годишна възраст дава начало и първи прояви на болестта. Още по точно казано наследствеността допуска токсични вещества които смущават регулирането т.е. правилното образуване на кератина, който определя здравината на клетките. Токсичните структури не се неутрализират своевременно от организма, навлизат навътре в полипептидните и протеинови вериги, където ангажират запасите от нужните микроелементи: цинк /Zn/ и мед "Cu", както и витамин "А". получилите се дефицити са за сметка на ускорено произведени некачествени клетки с ниска устойчивост и здравина, т.н. паракератоза. Ето защо в някой случай, където организма е подложен на строга зеленчуково - плодова диета, без каквито и да е животински храни и се приемат високи дози цинк в комбинация с витамин "А" и "С" при задължителен медицински надзор, болестта изчезва.
       Допълнителни фактори провокиращи появата са: стреса, лекарства за вътрешен прием, слънчеви изгаряния, бактериални и вирусни инфекции, болести на стомашно-чревния тракт, захарен диабет и др.

ПРИМЕРЕН КУРС НА МАЗАНЕ ЗА ОКОЛО 50 ДНИ

                       1.     3 дни · 3 пъти ===> "100 % протектит"
                       2.   10 дни · 3 пъти ===> "Унимед-5"
                       3.     6 дни · 3 пъти ===> "100 % протектит"
                       4.   20 дни · 3 пъти ===> "Унимед-5"
                       5.     9 дни · 3 пъти ===> "100 % протектит"

       Важно е да се започне със "100 % протектит", особено в случаите когато кожата е напукана, възпалена и дълбоко нацепена до кръв със силно изсушаване.
       След това "Унимед-5" изчиства цялостно и заглажда кожата. Върху местата където кожата е била засегната вече не е надигнато, а само си личат тъмно - виолетови петна. Тези петна се премахват със "100 % протектит", при упорито мазане по 4-5 пъти на ден, с което се завършва курса на лечение. След всяко мазане третираните зони да са на въздух, но не на слънце. Непосредствено след баня зоните се мажат.

ДА СЕ ВЗЕМА ОТ КРЕМА ИЛИ МЕХЛЕМА С ЧИСТИ РЪЦЕ!

ДОПЪЛНИТЕЛНИ МЕРКИ

       Както беше споменато в обменните процеси в човешкия организъм, основна роля има цинка, като основен катализатор и регулатор с незаменима стойност. Набавянето му по естествен път също е от значение, това може да става чрез билки като - лайка, невен, очанка, глухарче, хмел, бял трън, лопен, коприва, магданоз, шипка. Ако се приема директно, най - добре е чрез таблетки за смучене съдържащи ензими. С голямо значение е билката "котешки нокът" капсулирана с хрущял от акула, витамините "А", "В", "С", "Е". Може да се приемат в малки дози и микроелементите МЕД и ЦИНК в съотношение 1:10.
       Летните морски бани помагат. Да се избягват напълно пържени и рафинирани храни, месо и млечни продукти, захар и захарни изделия, шоколад, бяло брашно. Да се избягват цитрусовите плодове и всичко, което повишава киселинността.
       Забелязано е, че в отделни човешки общности където е изключена животинската храна и белтъчините и мазнините са само от растителен произход /ядки, семена/ и водата се пие от медни съдове, болестта не съществува.

042/25 16 73                                                                        Бойко Бойков
088/56 44 163                                                                www.boikov.hit.bg
НАЧАЛО              ПРОДУКТИ               ЗА МЕН                КЛИЕНТИ              КОНТАКТ
Copyright 2008 - Dizain 2007
Начало t Проблеми t Псориазис
 
ПРОБЛЕМИ