Бойко Бойков от Стара Загора        Бойко Бойков от Стара Загора е внук на известен наш народен лечител, който е лекувал кожни болести и различни болестни проявления по кожата с помощта на лечебни растения, под формата на мехлеми, отвари и лапи. Това е народният лечител Бойко Янев Шалапатов от Тополовград, който е останал в народната памет с прозвището "башай" /от турски-първенец, ръководител/, тъй като е бил лидер на земеделската партия и депутат от XXVI - тото ОНС, но най - вече способностите му на лечител са го поставили на мястото на авторитетна и значима фигура издигната по естествен път от самата обществена среда. Откривател е на лечебна растителна комбинация срешу болестта "метил" - чернодробно заболяване по овцете, за което се споменава в учебник по Паразитология на професор Матев. Удостоен е с диплома на билколечител. И до днес има хора, които пазят жив спомена за лечителската и политическата му дейност.
       Сега Бойко Бойков като негов наследник, ефективно въздейства със средствата на природата, чрез няколко артикула мехлеми "УНИМЕД" от 1 до 5 за външно приложение. Уникален е мехлема "УНИМЕД-4" за затваряне на варикозни язви, тъй като е единственото външно средство познато в света за безоперативно премахване на рани на подбедрицата.

       "100 % НОКТОЛЕК" е билкова смес за заваряване във вода, в която се топят вертикално болни нокти от трите вида гъбички по ноктите, нокътна екзема и нокътен псориазис, с което за около два месеца се гарантира израстването на нови нокти - гладки и прозрачни, напълно здрави.
       Растителна каша -лапа "100 % КИСТАЛЕК" за безоперативно премахване на външни кисти от зоната на опашната кост.

Всеки един от природните продукти на "100 % ЛЕК"
има гарантирана уникална стийност и е доказан върху стотици различни случаи при:

Екземи - от всякакъв произход
Гъбички - кожа, нокти, устна кухина, гениталии
Хемороиди - външни и вътрешни
Фисури - цепки на ануса
Външни кисти - в зоната на опашната кост
Цирей. Акне. Кокоши трън. Мазоли.
Обикновени брадавици - по ръцете
Разширени вени - долни крайници
Варикозни язви - рани на подбедрицата
Псориазис - вулгарис и др.
Обикновен херпес - в зоната на устата
Декубитални рани - язви от залежаване със загниване до кост
Следоперативни рани. Петна по кожата.
Изгаряния
ЗА МЕН
Информация за мен:
Свържете се с мен
 
НАЧАЛО              ПРОДУКТИ               ЗА МЕН                КЛИЕНТИ              КОНТАКТ
Copyright 2008 - Dizain 2007
Начало t За мен