ПРИЛОЖНИ ФОРМИ
 
ФОРМА И ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА ОТДЕЛНИТЕ АРТИКУЛИ И ПРАВИЛНОТО ИМ ПРИЛОЖЕНИЕ С ЦЕЛ ОПТИМАЛЕН ЕФЕКТ

       1. Мехлеми "УНИМЕД" от 100 гр., 150 гр. и 200 гр. за външно мазане.

       "УНИМЕД-1" за хемороиди /външни и вътрешни/ фисури. Към мехлема има обяснение за начина на ползване при криза и допълнителни мерки с билки за пиене.
       "УНИМЕД-2" за екземи и гъбички. Мехлема е в комплект с основното средство - течността "ДЕРМАЛЕК". В много случаи е възстановявал кожата напълно самостоятелно.
       "УНИМЕД-3" за разширени вени. За да се ползва, кожата на краката трябва да е напълно здрава, без възпаления или ранички. Маже се само вечер и още с първото намазване се усеща процес на подобрение.
       "УНИМЕД-4" за затваряне на варикозни язви. Към него има обяснение за начина на ползване и допълнителни мерки с билки за пиене. Язвите на краката се затварят при точно спазване на начина на ползване на мехлема с предпазни мерки и стерилни условия срещу допълнително нежелано инфектиране.
       "УНИМЕД-5" за псориазис в комплект със "100 % ПРОТЕКТИТ" /крем/, бързо и ефикасно изчиства нежеланите плаки и мъртви клетки наслоени по кожата и дава дълготраен ефект с напълно вазстановена кожа.

       2. Биокомплекти и билкови течности, кремове и мехлеми с обяснение за приготвяне в домашни условия и начина на ползване:

       "100 % НОКТОЛЕК" за всички гъбички по ноктите, нокътна екзема и псориазис. Приготвя се 2 литра течност, в която се топят вертикално болните нокти. Ноктите трябва да са добре почистени и изрязани докъдето е възможно, с цел по - добър контакт между гъбичките и течността. Гарантира израстването на нови нокти, гладки и прозрачни, напълно здрави.

       "100 % КОКОШМАЗОЛЕК" - е крем за външно мазане при премахване на кокоши трън, мазол и обикновена брадавица от зоната на ръцете. Точно спазване на процедурите според указанието.

       "100 % КИСТАЛЕК" за външни кисти от зоната на опашната кост и цирей. Лапата е за външно налагане. За около 10 дни изчиства кистата, след което раничката се затваря с мехлем. Кутия от 250 гр.

       "100 % ПРОТЕКТИТ" - е крем за акне в комплект с течност за акне "АКНЕЛЕК". Премахва петна от всякакъв произход. Фототоксичен и фотоалергичен дерматит. Себорея. Псориазис. Кутия от 50 гр., 100 гр., 150 гр.

       Течности - "ДЕРМАЛЕК" и "АКНЕЛЕК" за външно мазане, срещу екземи, гъбички и акне. Още с първите 2-3 намазвания, бактериалните структури върху кожата се унищожават, кожата завяхва и отдолу започва оформянето на нова, здрава кожа. PVC шише от 0,5 л.

       3. За постигане на оптимален ефект при приложението на тези форми се спазват следните условия:

  • При ползване на мехлемите "Унимед-1,2,3,4,5" и крема "100 % ПРОТЕКТИТ" от съдържанието им се гребва с чисто ножче или друг чист прибор /лъжичка, шпакличка/. Ръцете също да са идеално чисти, както и зоната на мазане трябва да е напълно суха и чиста от каквито и да е други вещества, замърсители, микроорганизми, пот. За почистване на зоните на мазане е добре да се ползват меки сапуни с глицерин, мляко и други омекотители, подходящи за бебета и малки деца, с което ще се избегне всяко едно допълнително възбуждане.
Намазаните зони да са в директен контакт с въздуха, поне за около 20-30 минути след намазване, а дрехите да са широки, памучни и чисти.
Съхранението в хладилник на неотворена и ненабървана кутийка гарантира годност до 12 месеца, дори повече тъй като съставът е изцяло от естествени субстанции. Когато започне интензивното ползване, кутийката се затваря веднага след отваряне и се оставя на хладно, при стайна температура не много по-висока от диапазона 15-25 градуса С°.
Всяка една кутийка се ползва от едно, единствено лице. Когато се налага да се взема с пръсти, ноктите да са изрязани и ръцете да са идеално измити непосредствено преди това.

  • Когато се ползват течностите "ДЕРМАЛЕК" и "АКНЕЛЕК", предварително се разклащат, както са в шишето и се отсипва малко количество в друг съд, което да свърши до 2-3 дни. След това съдът да се измие и отново да се отсипе в него малко течност. Мазането с пръсти е най-правилно, тъй като памукът ще поеме съществена част от важния състав на течностите. Пазят се очите.
При мазането по 4-5 пъти на ден с течностите зоните не се мият, за да може да се получи наслагване и по-добър ефект. Маже се винаги след баня, когато кожата е най-чиста, като между всяко намазване трябва да са изтекли поне 2 часа.
Да не се допуска излагане на слънце, след намазване, т.е. когато кожата е третирана с тези средства най-подходяща е температура от около 15 - до 30 градуса С° и то винаги на сянка или при вътрешно - стайни условия.

  • При приготвянето на течността от билковата смес "100 % НОКТОЛЕК", се завират 2 литра вода в тенджера - дори е достатъчно водата само да зашуми. Котлона се изключва и чак след това с ножица се реже пакетчето и внимателно се изсипва и разбърква в горещата вода. Престоява до 3 часа на изключен котлон, при което билката пада на дъното. Добре е преди прецеждането през широка метална цедка, изстиналата течност да се разбърка и тогава да се прецеди в друг съд, след което с помощта на фунийка да се изсипе в PVC шише от 2 литра. Получената течност ще е под 2 литра, но ще е достатъчна. Върху шишето се слага червената лепенка, затваря се с капачката, разклаща се и от него се отсипват 300-400 гр. в съд където вертикално се топят засегнатите от гъбички нокти.

  • Ползването на крема "100 % КОКОШМАЗОЛЕК" изисква повишено внимание. Винаги се гребва с шпакличката и се слага точно върху кокошия трън, мазола или брадавичката от пръстите на ръцете. Веднага се фиксира с лепенка от обикновен лейкопласт от ролка и ако е на ходилото не се стъпва веднага на пода, а може да се изчака около 1 час в легнало положение, докато крема се поеме от съответното образование и след това се стъпва, но така че лепенката да не се размести.

  • При налагане със "100 % КИСТАЛЕК" се ползва помощта на близък човек, спазват се точно хигиенните условия и се изчаква търпеливо процесът да приключи по естествен път без външна намеса.

       Всички средства са изцяло и единствено за външно третиране, не могат да се поделят или преотстъпват, тъй като количеството им е свързано с нужното време за въздействие при премахване на проблема на съответното лице. Винаги се съхраняват в зони недостъпни за деца и се ползват в рамките на своето предназначение. Когато липсва яснота или има колебания относно правилното приложение се ползва директната връзка: 042/ 25 16 73; 0885/ 64 41 63

НАЧАЛО              ПРОДУКТИ               ЗА МЕН                КЛИЕНТИ              КОНТАКТ
Copyright 2008 - Dizain 2007
Начало t Приложни форми
 
ПРОБЛЕМИ